dinsdag 18 april 2017

Red Gold IWC Special Chronograph Watches

Vanwege hun verkoop horloges, een deel van het jaar, Sotheby's veiling van een unieke rode gouden IWC Speciale Pilot's Watch Double Chronograph Edition versie van “De Kleine Prins.” We hebben gekeken naar boek geïnspireerd horloges van de kinderen roestvrij stalen versie, die werd geveild in het voordeel de Saint-Exupery Youth Foundation Antoine de. Antoine de Saint-Exupery wordt begeleid door een kleine Prince (De Kleine Prins, EN Frans), een fervent piloot die de auteur van vele boeken over het onderwerp schreef.
Red Gold IWC Special Chronograph Watches
Het is moeilijk om niet te vergeten de “Le Petit Prince” horloge aantrekkelijk te vinden, en in rood goud het is ronduit prachtig. De blauwe gezicht met zeven sterren heeft, net als in de roestvrij stalen model, een gouden plaat die “verlicht” een willekeurige ster elke dag. Het is niet echt te praktisch, want je zou hebben om een ​​ster om een ​​dag- toe te wijzen, maar dit is niet echt een stuk voor bruikbaarheid. Integendeel, de functie is grillig en uniek - veel meer de stijl van dit stuk.
Red Gold IWC Special Chronograph Watches
De rode gouden kast is voorzien van de rug van de zeven sterren en de bewoners van de planeten bezocht door het verkleinwoord monarch.  Ook, het komt op een bruine kalfsleren band met rode gouden speld gesp. Bekijk meer rolex replicas en rolex kopie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

horloges Zwitsers Rolex

horloges Rolex Day Date

horloges Hublot