maandag 1 mei 2017

Mercredi: Bucherer type Submariner

«Het is een goede keuze voor een paar dagen, maar het is mogelijk dat u alleen maar een upgrade hebt, maar u kunt er ook nog een suite aan doen. N'ayant aucune Idee voorziet in het feit dat u een vrouw bent, en er is een schat, en er is een auteur, maar het is niet te vergeten, maar het is de moeite waard om te onderhandelen. Hésité à m'offrir ... Oui, het is een succesvolle ondervinding van Rolex, en u bent van harte welkom in de huidige versie van Bucherer. »
Bucherer_Submariner
Fondée en 1888 in Luzern, Bucherer een fêté cette année zoon 125ème anniversaire.
Cette entreprise familiale, l'une des plus anciennes d'Europe dans son domaine posses deux activités bien distinctes: Distributeur de montres mais aussi, marque horlogère à part entière! Depuis 1919, de eerste publicatie van de eerste premiers, heeft de naam van de kunstenaar en de vertegenwoordigers van de broers, die de aanvullingen van de foncties ondersteunen.
Aujourd'hui, retour dans les 70ève la montre présentée par Pierre-Jean, une vieille Bucherer, type Submariner. Ce charmante modèle est équipé d'un mouvement FHF-ST 96-4, réalisé par la Fabrique d'Horlogerie de Fontainemelon, van de pluspunt fabrikanten horlogère Suisse!
Het is zeer interessant, het is een typisch esthetisch entree met een uitstekende wijnoogst, en de Patravi ScubaTec.
De meest subtiele mais op het terugbrengen van zoon en een gezin, le rappel de bleu sur la couronne, les gros index, zoon côté masculin et sportif ... un beau garde-temps, certes plus moderne mais tout aussi attirant!
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

horloges Zwitsers Rolex

horloges Rolex Day Date

horloges Hublot